arsenal tröja facklor inne och utanför arenan och förbjudna
نوشته شده توسط : malinda9n

Fans kastade smällare och facklor inne och utanför arenan och förbjudna föremål fördes till arsenal tröja grunderna trots nära söka, sade säkerhetstjänstemän. Det fanns också allvarlig överbeläggning.

'Systemet knäckt lite. Det finns svaga punkter som inte är acceptabla 'Philippe barcelona tröja Galli, prefekt för Seine-Saint-Denis region som är delvis ansvarig för säkerheten på stadion, sa Le messi tröja Parisien tidningen. 'Vi kommer att behöva rätta till det som inte fungerar.'

Lokala myndigheter, det franska fotbollsförbundet och Europa styrande organ Uefa möttes manchester united tröja på måndagen för att bedöma förfaller säkerhet och vad som bör göras för att rätta till dem.

På tal efter ronaldo tröja mötet, sade inrikesminister Bernard Cazeneuve en rad åtgärder skulle slutföras under de kommande dagarna för att lösa de problem som uppstått på lördag.

'Det beslutades att snabbt korrigera bristerna för att säkerställa flödet av supportrar vid infarterna till arenorna, för att göra säkerhetskontroller av privata säkerhetsföretag tillförlitliga och att end-of-match uttagspunkter för fans säkra', sade han.





:: برچسب‌ها: arsenal tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 671
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: